Els socialistes estarem vigilants perquè es complisca el contracte de recollida d’animals

Des del Grup Municipal Socialista aplaudim la creació del Consell Animalista a Gandia, per tal de garantir el compliment del contracte del servei de recollida d’animals. Per tal motiu, els socialistes demanem la presència en este consell de tots els grups polítics municipals amb representació al consistori gandià, amb la necessitat de reprendre les formes participatives a la nostra ciutat  i oblidar definitivament els procediments autoritaris o presidencialistes de l’anterior govern del PP.

“Des del Grup Socialista tenim la voluntat de participar activament en el Consell Animalista, per tal de fiscalitzar al detall este contracte i que, en cap cas, se sacrifiquen animals”, ha indicat el portaveu socialista, José Manuel Prieto, qui ha afegit que “estem molt sensibilitzats amb la defensa i protecció dels animals, per tant vigilarem al mil·límetre el funcionament del nou servei de recollida i, en cas d’incompliment, exigirem l’anul·lació del contracte”.

Per últim, els socialistes lamentem l’actitud hipòcrita del PP, recordant que durant la passada legislatura el servei de recollida va deixar de funcionar a Gandia en alguns moments i, fins i tot, es va arribar a contractar una empresa que sacrificava animals.

Així, cal recordar que ha segut l’actual Govern local el que ha suprimit les corregudes de bous, ha recuperat el voluntariat felí o ha prohibit la presència d’animals en les atraccions i activitats de la Fira i Festes. Sense oblidar que l’actual govern ha pagat la major part del deute que tenia l’Ajuntament de Gandia amb la Societat Protectora d’Animals i Medi Ambient (SPAMA) de la Safor, unes factures que provenien de l’anterior legislatura del PP.