Els Socialistes estem a favor dels usos sanitaris per al vell hospital

Després de conéixer l’anunci per part de la Conselleria de Sanitat, que es descarten els usos sanitaris per al vell edifici de l’hospital Francesc de Borja, els Socialistes volem deixar clar que sempre hem estat a favor d’implantar un ús socio-sanitari en l’antic hospital ubicat al barri de Roís de Corella, quan este deixara de funcionar.

Així, el Grup Municipal Socialista ja porta més de dos anys reivindicant, al sí de la pròpia Junta de Districte de Roís de Corella, tant al president de la mateixa, Guillermo Barber, com a l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, que des del Govern local s’agilitzaren tots els procediments per al concurs d’idees i la reversió del solar l’hospital, i es portaren a terme totes les gestions perquè el vell hospital Francesc de Borja tinguera un ús sanitari en un futur.

“Durant la present legislatura, el PP no li ha dedicat al barri de Roís de Corella ni el 3% del temps que està destinant a l’hipotètic projecte de parc aquàtic”, indica la regidora socialista Liduvina Gil.

A hores d’ara, ens trobem en una situació on està previst que el proper 2 de gener s’inicie el trasllat al nou hospital comarcal al polígon Sanxo Llop, perquè este entre en funcionament el 20 de febrer de 2015. D’esta manera, la Generalitat Valenciana ha anunciat que posarà un servei de vigilància, tan sols durant dos mesos, en l’antic hospital.

“Finalment, l’edifici del vell hospital es quedarà buit i sense cap ús, per la manca de gestió i de pressió del Govern d’Arturo Torró”, conclou Gil.