Els socialistes exigeixen a Torró que complisca amb les seues promeses electorals en sanitat

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha criticat hui que el govern del PP de Torró està incomplint les seues promeses electorals en matèria de sanitat “fent gala d’una passivitat que no mereixen els gandians i permetent que la Generalitat estiga desarborant el sistema sanitari públic de Gandia”.

Mascarell ha presentat una moció que els socialistes elevaran al proper plenari i en la qual instaran al govern de Gandia a complir amb els seus compromisos. Concretament, Mascarell ha recordat que “potenciar la sanitat als districtes no és deixar que Marxuquera continue sense metge, que Beniopa es quede sense atenció este estiu, que el Grau continue sense atenció 24 hores ni permetre que el demandat centre de salut del raval es quede en l’oblit”.

Els socialistes han mostrat el programa electoral amb el que el PP i Arturo Torró es van presentar a les eleccions i ha lamentat que, una vegada més, es demostra que està “farcit de mentides i enganys als ciutadans”.

El regidor socialista també ha recordat que la Generalitat sembla que està posant en perill els compromisos adquirits respecte a l’Hospital Comarcal, que podria no ser de gestió pública. Mascarell ha recordat la lleialtat institucional que els socialistes han tingut amb la Generalitat en referència a aquesta infraestructura, tenint paciència amb els retards i algunes decisions, però ha avisat que “aquesta actitud acabarà si no es garanteix el servei públic”.

Per tot això, amb la moció, els socialistes demanaran al PP de Torró que es pose al costat dels gandians i defense els seus interessos, perquè aquestes decisions sumades als retalls que Rajoy està aplicant a la sanitat pública o al recent copagament dels medicaments, fan que “paguem més per un pitjor servei sanitari”, ha dit Mascarell.

Per la seua part, la regidora Ana Garcia ha recordat que l’Ajuntament de Gandia va cedir el solar on s’està construint el nou Hospital amb la condició que la gestió del mateix fos pública, i ha lamentat que el govern del PP a la Generalitat estiga incomplint els terminis i amenaçant en incomplir els acords signats.