Els socialistes inicien el curs polític amb la comarca i la presència de Ximo Puig

El PSPV-PSOE inicia demà de manera oficiosa el nou curs polític amb la presència de la comarca de la Safor-Valldigna i de l’executiva nacional, representada pel seu secretari Ximo Puig, que animarà als amics, militants i simpatitzants socialistes de cara a l’inici del penúltim curs polític abans de les properes eleccions.

Els socialistes, després d’haver venut més de 1.000 tiquets per a l’acte, entenen que la població comença a mobilitzar-se de cara a un objectiu: plantar cara a les polítiques de retallades del PP i a l’autoritarisme que, de manera especial a Gandia, estan vivint els ciutadans que cada vegada confien menys en els dirigents del PP.

Així, tal i com ha explicat la secretària d’Organització dels socialistes de Gandia, Diana Morant, amb aquesta cita “pretenem marcar un punt d’inflexió per a dir a la ciutadania que estem ací, que defensem els seus interessos, que volem ser útils a les persones i que poden utilitzar-nos com a mitjà per a solucionar els seus problemes i que pretenem que Gandia torne a ser de tots els seus ciutadans”.

Baix el lema #hihasolució, l’acte tindrà un format de sopar d’entrepà, està previst per a demà divendres, 4 d’octubre, a partir de les 21.30 hores a l’Avinguda República Argentina, just al costat de l’IES Ausiàs March (conegut com a Institut Vell). Tot i això, degut a les previsions de pluja, els socialistes tenen previst, en cas que es confirmen les precipitacions, traslladar el sopar a la carpa Fira Gandia, ubicada darrere del Centre Comercial Plaza Mayor.

Durant l’acte intervindran els secretaris generals de Gandia, José Manuel Orengo, la comarca de la Safor-Valldigna, Tere Reig, i el secretari general de l’executiva nacional del PSPV-PSOE, Ximo Puig. A més dels parlaments, durant la vetllada es reproduiran vídeos, a més d’una actuació que s’ha preparat per als assistents.

Morant ha conclòs convidant a tota la ciutadania a sumar-se a un projecte “ple d’il·lusió, estima per Gandia i amb idees pensades per a que Gandia puga eixir de la repressió i l’ostracisme a les que l’ha condemnada la majoria absoluta del PP”.