Els Socialistes lamentem que el PP estiga en contra, fins i tot, de l’arribada de La Vuelta a Gandia

Des del Grup Municipal Socialista considerem que és una vergonya que els responsables del ‘cost 0’ que ha arruïnat Gandia s’atrevisquen a demanar explicacions del cost d’activitats a la nostra ciutat, en referència amb l’etapa de La Vuelta que finalitza a la capital de la Safor.

Així, els Socialistes reafirmen que el cost de l’arribada de La Vuelta a Gandia ha estat sufragat íntegrament per la Diputació de València, i que la única cosa que pagarà l’Ajuntament de Gandia és l’adequació d’alguns carrers per facilitar el pas dels ciclistes. Unes actuacions que han costat 26.000 euros i que paga Gandia perquè en el 80% dels casos són treballs de manteniment que ens permeten millorar l’estat d’alguns carrers de la ciutat i millorar el trànsit i la seguretat pels mateixos. “Pagar pel manteniment de carrers de la ciutat és competència i obligació d’un Ajuntament perquè són millores que es queden a la ciutat”, ha indicat el regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell.

El regidor socialista ha afegit que  “amb un cost mínim hem aconseguit que la Vuelta tinga una etapa que acabe a Gandia”, i ha lamentat que el PP oblide l’impacte econòmic i publicitari que tindrà per a la ciutat l’arribada de La Vuelta. El regidor socialista  ha recordat que “no és que la prova ciclista passe per Gandia, és que acaba a Gandia, amb tot el que suposa que 37 cadenes de televisió i 1.400 periodistes acreditats connecten en directe des de la nostra ciutat, arribant a una audiència milionària i internacional”. A més, la pròpia organització de La Vuelta ha valorat en prop de 500.000 euros l’impacte econòmic que deixarà l’etapa 18 en la província de València. Un impacte que beneficiarà, fonamentalment, a Gandia i Requena, ciutats d’eixida i finalització de l’etapa.

“No ens trobarà el PP pagant festes i saraus que s’han demostrat inútils per a dinamitzar la ciutat. Centrant les activitats en públics concrets, hem tingut els millors resultats turístics de la Comunitat Valenciana”, ha declarat Picornell, qui ha afegit que “a Gandia apostem pel turisme esportiu invertint una quantitat mínima que serveix per millorar Gandia; arrere han quedat els 50.000 euros per a pagar al COTIF, els 80.000 euros de la Iberian Race o els 70.000 euros del Full Ican.

Picornell ha conclòs que “el regidor de la Púnica no hauria de parlar de res relacionat amb ‘coste 0’ quan ells van mentir a la ciutadania en temes com els concerts de l’estiu, els bous, les compres de galeries comercials i discoteques o les quantioses subvencions a mitjans de comunicació que es limitaven a treure en paper ‘couché’ a Soler i els seus companys de partit i que van acabar arruïnant esta ciutat”.