Els socialistes lamentem que no hi haja cap valencià en el “nou” govern de Rajoy

El vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, ha assenyalat que “resulta lamentable i decebedor que no hi haja cap valencià en el ‘nou’ govern de Mariano Rajoy, amb la qual cosa el PP demostra la seua total indiferència cap a la Comunitat Valenciana i que continua menyspreant els valencians”.

Prieto ha incidit amb què “ens trobem davant un govern continuista i pèssim per als interessos dels valencians”, ja que com ha apuntat “el PPCV ha demostrat no sols la seua incapacitat per a situar en el Consell de Ministres a algun valencià, sinó que ha acceptat que seguisca un ministre com Montoro que mai ha demostrat sensibilitat pels problemes de la Comunitat Valenciana”. Així, els socialistes no ens oblidem que el ministre d’Hisenda ha negat la possibilitat de modificar el sistema de finançament i ha utilitzat el Fons de Liquiditat Autonòmica d’una manera totalment electoralista i partidista.

No obstant això, des del PSPV-PSOE esperem que amb el nou temps polític que s’inicia sense majoria absoluta del PP i on Rajoy es vorà obligat a recórrer sí o sí al diàleg amb altres forces polítiques, es done un impuls al model de finançament autonòmic que servisca per a posar punt final a una etapa nefasta per a la Comunitat Valenciana.

“No ha sigut Rajoy qui ha canviat i ara es mostra favorable a parlar del model de finançament. Ha sigut l’oposició del PSOE i una majoria parlamentària en contra la que li ha fet vore que esta és una línia roja que haurà d’acceptar i assumir”, ha destacat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia.