Els Socialistes no es fien del PP i demanaran accés a l’expedient de la subvenció del Ministeri d’Indústria

El PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia ha assegurat, davant la denuncia del Govern del PP d’una reclamació del Ministeri d’Indústria per una subvenció de la legislatura anterior, que reclamarà accés a l’expedient d’eixa subvenció del Ministeri perquè, tal i com han assegurat, “no es fien” del govern del PP. Així, els Socialistes en l’Ajuntament demanaran la totalitat de l’expedient de la subvenció reclamada pel Ministeri d’Indústria per saber què es reclama a l’Ajuntament i què va respondre a eixa petició el govern del PP de Torró.

El Portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo, ha qualificat les acusacions de “denuncia falsa” per intentar “acusar de nou l’anterior govern municipal, amb eixa obsessió permanent del PP amb Orengo”, i, com ha afegit també, “tapar la seua incapacitat per solucionar els problemes dels gandians”.

Orengo ha assegurat que la denúncia del PP acabarà “com totes les anteriors, en un bluf”, i es demostrarà “que el govern tornava a mentir per ocultar que és incapaç de gestionar els problemes de Gandia”. De fet, tal i com ha recordat el portaveu socialista, “primer Torró va dir que la subvenció era de 300.000, ara és de 180.000 euros i només afecta a un rebut de 90.000. Tot un embolic per a tractar d’enganyar i desviar l’atenció dels seus desastres”.