Els Socialistes obrim l’Espai de les Idees al Passeig de les Germanies

Equip reunit a l'Espai de les Idees

  • És l’espai que els Socialistes habilitem per a treballar junt als ciutadans que volen aportar idees per al nostre Programa de Govern, que transformarà els seus problemes i els de Gandia en solucions.
  • L’Espai de les Idees i el programa de Govern dels Socialistes estaran coordinats per Juanjo Moragues i Jose Manuel Prieto, els quals rebran junt a Diana Morant a tots aquells que vinguen al nostre encontre. També es convocarà a associacions, col•lectius i grups am
    b preocupacions i compromís amb la ciutat.
  • Diana Morant: “Obrim este Espai amb il•lusió i humilitat, i convidem a la gent a que entre a un lloc d’encontre amable, fresc i efectiu. El lloc tindrà sentit si la gent l’utilitza i si les idees es transformen en solucions per al canvi a Gandia”.

Els Socialistes de Gandia hem obert l’Espai de les Idees, un punt d’encontre al número 14 del Passeig de les Germanies, i que serà l’espai que els Socialistes habilitem per a treballar junt als ciutadans que volen aportar idees per al programa de govern que transformarà els seus problemes i els de Gandia en solucions. Este Espai de les Idees, que es nodrirà de les inquietuds de tots aquells que vulguen participar, estarà coordinat per Juanjo Moragues, catedràtic i ex President de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i Jose Manuel Prieto, periodista i Vicesecretari General del PSPV-PSOE de Gandia. En esta renovada etapa que el Partit Socialista va encetar amb l’elecció de Diana Morant com a Secretària General i candidata, ells dos coordinaran un nou equip de gent competent i amb valors que donarà forma a les idees dels ciutadans i confeccionarà el Programa de Govern.

A l’Espai, els seus responsables i la candidata Socialista Diana Morant rebran tots aquells que vinguen al nostre encontre i també es convocarà a associacions, col•lectius i grups amb preocupacions i compromís amb la ciutat.

La candidata socialista a l’Alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha assegurat que “obrim este Espai amb il•lusió i humilitat, i convidem a la gent a que entre a un lloc d’encontre amable, agradable i efectiu. El lloc tindrà sentit si la gent l’utilitza i si les idees es transformen en solucions per al canvi a Gandia”.

Este Espai de les Idees està ja obert de dilluns a divendres, en horari de 10 a 13 h., i de 17 a 20 h., i també els dissabtes de matí.