Els socialistes presenten una esmena per a que els aparcaments descoberts continuen sent gratuïts

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha presentat per registre d’entrada una esmena al dictamen de la comissió d’Economia i Hisenda per tal de demanar que els aparcaments descoberts de la ciutat continuen sent gratuïts davant l’anunci de que l’aparcament del parc Ausiàs March costarà un euro cada vegada que s’estacione allí.

Segons ha explicat el regidor socialista Vicent Mascarell, el seu grup va votar en contra d’aquesta proposta que consideren “d’afany recaptatori” i ha presentat una petició per tal que estacionar allí continue sense costar-li ni un euro als ciutadans de Gandia. A més, i en cas que el govern del PP faça ús de la seua majoria absoluta per a aprovar el cobrament, els socialistes demanen que s’establisquen bonificacions de gratuïtat per a usuaris de l’escoleta del Centre Històric i per a treballadors i veïns del districte.

Mascarell ha explicat que, per als socialistes, el seu vot en contra es deu a que consideren que el fet de condicionar els aparcaments descoberts de Gandia “no ha d’implicar necessàriament que els ciutadans hagen de pagar per tal d’utilitzar-los”, de la mateixa manera que no es paga per a utilitzar places que han estat remodelades.

A més, Mascarell ha recordat que aquestes iniciatives d’aparcaments descoberts gratuïts es van crear sense cap afany recaptatori com a complement als aparcaments soterranis de la ciutat i a les zones de Gandia on més problemes d’estacionament al carrer hi ha, per la qual cosa no és comprensible que ara es grave als ciutadans d’aquestes zones per a poder estacionar a l’aire lliure.