Els socialistes qualifiquen com a “bogeria” l’operació de Cocoloco i critiquen la falta de transparència del govern del PP

La regidora del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha valorat hui l’anunci que va fer el govern del PP de Torró el passat divendres i que comporta una operació amb la qual l’Ajuntament de Gandia li llogarà a l’empresa propietària de Cocoloco les instal·lacions de l’actual discoteca. Una operació que des de les files socialistes qualifiquen com a bogeria i de la qual la pròpia Morant critica la “falta de transparència”.

Morant ha explicat que observa molts aspectes “obscurs” en l’operació i ha dit que el procediment més lògic, en cas de que la vertadera intenció fos canviar els usos de la primera línia de la platja, “haguera sigut primer redactar el nou projecte i, després, amb consens i participació de tots, arribar a acords puntuals amb els propietaris afectats si s’escau”. Tot el contrari del que realment s’ha fet: primer arribar a un acord de lloguer per a després redactar el projecte d’usos, que ja haguera obligat al propietari a abandonar sense necessitat de llogar el local.

És per això que la regidora socialista ha criticat l’opacitat i falta de transparència del govern de Torró, qui “no ha complit amb la seua obligació d’informar als grups de l’oposició de les negociacions que estava fent i que, segons ha dit, es remunten a fa un any”. Un any en el qual no ha comentat res en cap comissió ni fòrum de diàleg, demostrant que “està gestionant la ciutat i els diners de tots els gandians com si foren d’ell”.

Per tot això, Morant ha insistit en la idea de que “el govern del PP de Torró té diners per al que vol”, i ha lamentat que es pugen impostos mentre “no es mantenen serveis públics, no es paga a proveïdors ni a bancs però sí que es gasten diners per a rescatar a empresaris llogant-los o comprant-los els seus locals”. Per això, la regidora socialista ha preguntat si el govern va a obrir una bossa per a rescatar a aquells propietaris de negocis que tenen problemes amb sorolls, permisos o de convivència amb veïns o solament als qui són amics o amb els que ha arribat a compromisos de campanya.

Morant ha conclòs lamentant que Torró torne a mesclar i confondre gestió pública amb interessos privats i que açò provoque que “Gandia pague una discoteca amb diners públics per a passar del Cocoloco eres tú al Cocoloco somos todos”.

Vídeo de la roda de premsa: http://www.youtube.com/watch?v=xyj1jYI7gF8&feature=youtu.be