Els Socialistes rebem un total de 70 esmenes al nostre Programa de Govern que s’aprovarà demà

El Programa de Govern titulat “Primer, les persones” i amb el qual es presenten els Socialistes de Gandia a les pròximes eleccions municipals ha rebut un total de 70 esmenes durant el període d’exposició pública. Durant este procés no sols militants i simpatitzants socialistes, sinó la ciutadania en general, han pogut modificar, afegir o suprimir tot allò que han considerat oportú de manera presencial a l’Espai de les Idees o enviant un email.

El procés d’elaboració del Programa de Govern dels Socialistes de Gandia conclourà amb una convenció el pròxim dissabte, 18 d’abril, a partir de les 10 del matí, al Saló de Corones del Palau Ducal, on s’aprovarà definitivament.

El Programa de Govern inclou compromisos concrets que recullen propostes i deficiències de cada barri de Gandia, les quals no ha sigut capaç de solucionar el Govern local del PP durant la present legislatura. “Per això, hem incorporat xicotetes coses per a millorar la qualitat de vida de les persones que han fet  molt gran el document del nostre Programa de Govern”, ha indicat el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto.

“Es tracta del procés més obert i participatiu que ha portat a terme mai una formació política a Gandia, amb un intens treball de més de quatre mesos i les aportacions individuals de més de mil persones i quasi un centenar de reunions amb col·lectius de la nostra ciutat”, ha destacat Prieto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prieto ha assenyalat que “els Socialistes de Gandia estem molt satisfets de la participació i de les propostes de la gent, la qual es nota que té ganes de canvi a la nostra ciutat”.