Els socialistes recolzen la proposta de pla d’ocupació presentada pel govern al Consell Econòmic i Social

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat hui positivament el pla d’ocupació presentat ahir pel govern de la ciutat durant la celebració del Consell Econòmic i Social. Una proposta que, per a Orengo, “servirà per a facilitar a les persones més necessitades a trobar la feina que estan buscant”.

Per al portaveu socialista, donar suport a aquesta proposta és “necessari” perquè aquestes situacions delicades “necessiten que tots remem en la mateixa direcció per tal de millorar les condicions de moltes famílies de la ciutat”. Tot i això, des del Grup Socialista lamenten que haja hagut de passar un any i mil aturats més per a que el govern prenga  les primeres mesures efectives en matèria d’ocupació.

En aquest sentit, José Manuel Orengo ha explicat que “els diners millor invertits per part d’un govern són aquells que garanteixen a les persones el seu dret a tenir un treball”, motiu pel qual els socialistes han mostrat el seu suport i recolzament a aquesta proposta, assegurant que “el govern sempre ens tindrà al seu costat quan prenga decisions positives per als ciutadans”.

A més, José Manuel Orengo ha afegit que ara, amb el programa en la mà i coneixent els detalls, el Grup Municipal Socialista estudiarà presentar algunes propostes que ajuden a millorar-lo. En aquest sentit, Orengo ha apuntat a la necessitat de no fer desaparèixer el PactSafor “donat que hi ha persones que tenen molt complicat trobar una feina encara que ajudes a les empreses a contractar-los”.

A més, amb la contractació d’aquestes persones en el marc del PactSafor per a complir serveis socials, el benefici és doble “perquè les persones tenen un lloc de treball i la ciutat es beneficia amb gent que cobreix treballs al carrer, millorant la situació de la ciutat”.