Els socialistes recorden que Vicent Gregori va gaudir d’una beca amb el govern d’Orengo

Davant les lamentables paraules del portaveu del govern, Víctor Soler, per a anunciar la convocatòria de les noves beques de la Diputació per a treballar en l’Ajuntament, els socialistes han volgut recordar-li als populars que el seu tinent d’alcalde de Cultura, Vicent Gregori, reconegut membre del PP des de fa anys, va gaudir d’una beca de la Diputació sent Orengo alcalde d’un govern socialista.

Els socialistes han recordat que, des que aquestes beques s’han convocat a Gandia, els procediments de selecció han estat transparents i portats a terme per personal tècnic de la casa, que no han seguit cap arbitrarietat, tal i com ha dit hui Soler, qui sembla desconfiar absolutament dels funcionaris de Gandia. I a més de Gregori, han hagut altres membres del PP beneficiats amb aquestes beques.

Des del Grup Municipal Socialista han arribat més lluny i han assegurat que estaran pendents dels beneficiaris de les beques d’enguany, tot i que, han dit, no podran haver molts endollats de NNGG perquè ja hi ha mitja executiva treballant per a l’Ajuntament de Gandia amb la única vàlua de ser membres del partit.

Per tot això, la regidora Diana Morant ha lamentat les paraules de Soler i li ha dit que “se cree el ladrón que todos son de su condición”.