Els socialistes reiteren en denunciar la lamentable gestió de Torró a la platja de Gandia un dia abans d’hissar la bandera blava

La regidora del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha reiterat hui en denunciar la lamentable gestió que Torró està portant a terme a la platja de Gandia, que en plena temporada turística, a 19 de juliol, continua presentant una imatge d’improvisació i plena de perills que no convida als turistes a tornar en properes campanyes. I tot, a només 24 hores d’hissar la bandera blava de qualitat de la platja.

Diana Morant ha donat suport a les seues acusacions amb un reportatge fotogràfic on es pot veure la situació que, a data de hui, pot trobar un turista per la platja de Gandia: amb obres que semblen abandonades, trossos de fusta en zones “que són un perill per als més menuts”, tanques i rajoles tirades per la sorra, vehicles i maquinària pesada en la sorra i les voreres i zones esportives en pèssimes condicions.

Playa de Gandia en el mes de julio
Playa de Gandia en el mes de julio

Una de les demostracions més impactants de la “pèssima o nul·la” gestió de Torró s’ha pogut veure aquest cap de setmana, quan s’han vist a operaris municipals acordonant dutxes de la platja per a pintar-les, en ple mes de juliol, en un dels caps de setmana en el que més turistes arriben a la platja aprofitant el canvi de quinzena.

Un altre engany de Torró que ha denunciat Morant és el que afecta al soterrament dels contenidors, que va deixar la platja tot el mes de juny potes enlaire. Així, si Torró va presumir fa unes setmanes d’haver complit amb la seua paraula, el ben cert és que a data de hui, “només hi ha soterrats la meitat dels contenidors i aquests estan precintats i no es poden utilitzar”, mantenint-se a la vorera d’enfront els contenidors de sempre.

Morant ha insistit en lamentar que Torró iniciara aquestes obres en plena campanya turística, en el mes de juny, provocant molèsties a veïns, turistes i comerciants “per a fer unes obres que haguera pogut fer en els mesos d’hivern perquè els contenidors no es poden utilitzar encara”.

Tot açò, per als socialistes, demostra “que el govern del PP de Torró està instal·lat en la mentida i en la mala gestió, més preocupat per convertir la cultura en oci i l’educació en negoci que en tenir enllestida i com cal la platja de Gandia per a la campanya turística més forta”.

Per tot això, Morant ha assegurat que, una vegada més, “i en la revàlida de juliol, Torró no ha fet bé els deures i ha suspès l’assignatura de Turisme i Platja”, i ha afegit que “a mi em faria vergonya hissar la bandera de qualitat amb la imatge que té hui en dia la platja de Gandia”.

Menys seguretat a la zona de la platja de Gandia

Diana Morant ha denunciat, a més, que la seguretat policial a la zona de la sorra de la platja també s’ha vist reduïda amb la gestió del govern del PP de Torró. Així, els quads no patrullen en horari nocturn per la zona de la sorra, tal i com venia fent-se fins ara, minvant així la seguretat.

Morant també ha denunciat que, a hores d’ara, els xiringuitos continuen sense posar-se en marxa i a un ritme bastant lent que fa dubtar si es podran estrenar aquest estiu.