Els socialistes signem el manifest dels Veïns per la Convivència de la platja

El PSPV-PSOE de Gandia signarà demà el manifest de l’Associació dels Veïns per la Convivència de la platja. Entenem que els compromisos que exigeixen als partits polítics són uns mínims perfectament assumibles per a qualsevol força política responsable, així com per al sector. De fet, les nostres propostes en matèria de convivència i turisme van més enllà.

El model turístic implantat pel PP ha creat massa víctimes per a beneficiar a uns pocs. La aposta pel govern pel turisme Shore ha omplit la platja de vidres trencats: la dels turistes i veïns que no poden dormir i la dels empresaris que respecten el descans malgrat la competència deslleial i la pròpia imatge de la ciutat, que ha passat de ser un oasi en la costa valenciana a la ciutat del reallity de la MTV. Una situació que sols s’explica des de la connivència entre els regidors del govern i els beneficiaris d’esta ciutat que no són els turistes, ni la ciutat, ni tan sols el sector de l’hosteleria, perquè l’únic que atrau esta política turística suïcida són visitants low-cost que a penes passen uns dies, o unes hores i que, en massa ocasions, no necessiten ni lloc per a dormir.

Per a Diana Morant Qui sembra Gandia Shore, arreplega vidres trencats. I afegeix que “Si Gandia vol viure del turisme la gent que ens visita també ha de poder dormir i descansar” i assenyala que “que les ordenances estan per a complir-les; a nosaltres ens trobaran sempre al costat dels veïns i de la legalitat“.