Els Socialistes titllen de “burla” el nomenament de Víctor Soler com a membre del consell d’una televisió pública

Gandia, 26 de maig de 2016. Com si d’una broma pesada es tractara hui hem conegut la notícia que qui fora el responsable del tancament de la Televisió Pública de Gandia, Gandia Televisió, amb més de 25 anys d’història a la nostra ciutat, Víctor Soler, en aquell moment acabat de nomenar president del Consell d’Administració d’Iniciatives Públiques de Comunicació de Gandia ha estat nominat pel seu partit per a formar part del Consell Assessor de RTVE a la Comunitat Valenciana.

Des del Partit Socialista de Gandia ens preguntem, quins són els mèrits que haurà fet Soler per tal de formar part d’este Consell Assessor? Pot ser hagen tingut en compte en València la seua llarga experiència al front d’Iniciatives Públiques de Comunicació de Gandia? O pot ser s’han fixat en el gran treball realitzat al front del tancament de Gandia TV, que va suposar la fi d’una televisió de servei que operava a la comarca des de 1988, i per suposat també, el comiat de més de 25 professionals de la comunicació que quasi 5 anys després i amb un llarg procés judicial a les esquenes, continuen lluitant pels seus drets que no han estat encara reconeguts.

Víctor Soler va ser el responsable de comunicar el tancament de la televisió de tots els gandians i gandianes al que en aquell moment era Gerent de la Televisió Pública, i a partir d’ara representarà el seu partit en l’ens assessor de la Televisió Pública Nacional en la seua delegació a la Comunitat Valenciana. El mateix Víctor Soler que després del tancament de la Televisió de Gandia va donar una quantiosa subvenció a les altres dues televisions, en este cas privades, de la ciutat igual que va donar tot el material públic a les dues televisions, material amb el que fins a 2011 era propietat de la ciutat i que feien servir els treballadors i treballadores de Gandia Televisió.

Des de Gandia, lamentem profundament aquest nomenament i volem fer coneixedora a la senyora Bonig del Currículum que Soler té a les esquenes en matèria televisiva.