Els Socialistes votarem dissabte la nostra candidatura per a les eleccions municipals

Els Socialistes de Gandia han convocat el proper dissabte, 14 de març, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18.30 hores en segona convocatòria, en la planta baixa de Foment (carrer Sant Francesc de Borja, 56) una Assemblea Extraordinària on es votarà la proposta de la candidatura del PSPV-PSOE que encapçala Diana Morant per a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig.

Cal destacar que es tracta d’una assemblea on, a més dels militants socialistes, també podran votar els simpatitzants i totes aquelles persones que es van inscriure en el moviment Anem durant el procés que van portar a terme els Socialistes de Gandia el passat mes de setembre per a elegir la candidata a l’alcaldia de la nostra ciutat.

“Entenem que la ciutadania ha de poder opinar sobre la candidatura dels Socialistes de Gandia. Així, encetem ara el procés més intens abans de la pròpia campanya electoral”, ha destacat el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha indicat que “d’ací al proper mes de maig esperem sumar moltes més voluntats”.

Quan Diana Morant va ser proclamada oficialment candidata a l’alcaldia de Gandia ja es va comprometre a obrir el nou projecte socialista a tots els gandians, donant l’oportunitat i veu als simpatitzants del PSPV-PSOE per a triar la llista que els Socialistes de Gandia presentaran a les pròximes eleccions, així com la participació en l’elaboració del programa de Govern.