Els Socialistes voten en contra del “càstig als ciutadans” que suposarà l’augment de preu de la grua, de les zones blaves i la venda dels pàrkings

El PSPV-PSOE de Gandia votà ahir en contra de la memòria de l’avantprojecte del govern municipal que pretén la venda dels aparcaments públics de Gandia cap a mans privades, l’encariment del servei de la grua i l’ampliació de les zones blaves de pàrking en altres 104 places. La regidora socialista Liduvina Gil ha afirmat que els socialistes no donaran suport “a un nou càstig als ciutadans enmig d’esta crisi econòmica i augment de tots els impostos i preus públics”, i per això seguiran oposant-se a esta nova privatització acompanyada d’augment de preus públics.

Gil ha lamentat que “el partit de ‘menys impostos’ castigue altra vegada als ciutadans de Gandia amb un encariment de la grua, un augment de la zona blava per recaptar altres 90.000 euros més a l’any, i el pas a mans privades dels pàrkings”.

La regidora Liduvina Gil ha qualificat de “poc aclaridora i caòtica”  la memòria d’avantprojecte aprovada ahir amb els vots en solitari del PP, i ha afegit que “s’ha fet amb precipitació i sense temps per a estudiar-la per part dels grups polítics de l’oposició”.

De fet, el mateix interventor municipal refrenda en el seu informe la falta de claredat d’este avantprojecte i qüestiona que les arques municipals puguen fer front al rescat d’estos aparcaments. L’interventor apunta a “la falta de dades per a contrastar l’estudi de costos i rendiments” aportat pel govern municipal i apunta a que l’elevat deute de l’Ajuntament invalida esta nova operació del PP de Torró, assenyalant que “donat el volum d’endeutament (…) no es poden concertar noves operacions de crèdit”.