Els usuaris del bono taxi està sense servici perquè l’Ajuntament no paga els proveïdors

L’impagament generalitzat a proveïdors de l’Ajuntament de Gandia, té conseqüències per a totes aquelles empreses que treballen amb el municipi i també per als ciutadans. Els socialistes denunciem que el bo taxi, una realitat des de fa dues legislatures, s’ha quedat en no res. El col·lectiu de taxistes que donava el servici es nega a realitzar-lo fins que l’Ajuntament pague el deute.

El bo taxi s’engega amb el govern socialista amb un conveni entre l’Ajuntament i el col·lectiu de taxistes. El programa va adreçat a facilitar el transport a aquelles persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’un bo que cobreix quatre euros per cada trajecte fins a un màxim de 135 bons per persona i any. El PP, en el seu dia, va anunciar que modificaria el conveni. Tres anys després, ni ho ha fet ni ha pagat el deute, deixant que el bo taxi desaparega i impedient als seus usuaris una mobilitat regular.

Liduvina Gil ha demanat al govern municipal que “si vol canviar el que ja funcionava, que ho canvie; el que no pot és excusar-se en això per a deixar sense servici les persones que ho necessiten. A més, perquè la prestació del servici siga l’adequat els taxistes han de cobrar per això”. I ha recordat que mentre l’alcalde gasta milers d’euros en un cotxe privat per anar-se’n a Madrid, “els ciutadans amb mobilitat reduïda de Gandia se veuen limitats en els seus desplaçaments urbans”.