Els veïns de Marxquera paguen de manera retroactiva per servicis que no han rebut

marxuqueraweb

La secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel vicesecretari general, José Manuel Prieto i altres membres de l’executiva, s’han reunit este matí aprofitant les deslluïdes i improvisades festes de Marxuquera per reunir-se amb els veïns, que han trasllat als socialistes seus principals demandes referents al barri. Cal assenyalar, en primer lloc, que la revisió cadastral d’urbanització aplicada amb caràcter retroactiu, ha portat a pagar fins a 2.000 euros més del previst a algunes famílies. Han pagat per 4 anys de servicis públics quan en realitat fa bastant menys que es presten.

A més, els veïns han expressat la necessitat de comptar amb un metge de manera permanent; el manteniment de les instal·lacions esportives, així com la construcció del frontó; la millora de la neteja, senyalització i desviament de la carretera que creua l’ermita; així com habilitar una programació permanent en un centre social desaprofitat, demandes que els socialistes s’han compromés a traslladar a l’actual govern del PP ia dur a terme a partir de l’any que ve si, com tot fa pensar, l’actual govern fa oïdes sordes a les seues peticions.

José Manuel Prieto ha indicat que “els veïns de Marxuquera paguen el mateix que a Gandia per menys i pitjors servicis públics, una situació intolerable que s’ha de corregir perquè tots els veïns d’esta ciutat siguen iguals. Marxuquera es mereix un govern que estiga al costat dels veïns “.