“En el debat del pressupost s’ha demostrat que el Govern del PP està esgotat i que Gandia necessita un canvi”

En el Ple extraordinari i urgent del Consistori gandià convocat hui per a aprovar el pressupost municipal de 2015 —en el qual el Govern local del PP ha llançat la proposta de deixar-ho damunt de la taula—, ha quedat demostrat que els advertiments del Grup Municipal Socialista que es tractaven d’uns pressupostos il•legals, eren més que certs.

“El regidor d’Hisenda, Guillermo Barber, ha reconegut explícitament que el pressupost de 2015 és sens dubte il•legal, amb la seua pròpia asseveració que ‘no aprovem el pressupost perquè no volem tenir imputats”, ha indicat la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant. Així, Barber ha arribat a afirmar que “davant les amenaces judicials i coaccions del Grup Socialista, el Govern local ha decidit deixar damunt de la Mesa el pressupost perquè no volem tindre imputats”.

Per açò, s’ha demostrat que alguns regidors del PP —per por de prevaricar i a ser imputats, i a haver d’assumir responsabilitats penals i patrimonials—, s’han negat a votar favorablement al pressupost municipal en contra del criteri del propi alcalde de Gandia, Arturo Torró. Cal destacar l’absència manifesta, al principi, de la regidor popular Emi Climent, amb tota una posada en escena premeditada i esperpèntica.

“El Govern del PP s’ha trencat i ha oferit un patètic espectacle a la ciutadania, motivat per un pressupost il•legal i imposat pel seu cap de files Arturo Torró, que no té res a perdre per estar embargat”, ha assenyalat la regidor Diana Morant, qui ha destacat que “la resta de regidors del PP no volen acabar igual, arrossegats per l’alcalde”.

“El Ple de pressupostos ha demostrat que esta legislatura negra per a Gandia ja ha finalitzat. El PP no té res que oferir als gandians i és el problema de la ciutadania”, ha conclòs la candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant.

Els Socialistes considerem que, a pocs mesos de les eleccions municipals, el projecte del PP per a la ciutat de Gandia ja està esgotat. I és que un govern que es vanaglòria de tindre majoria absoluta no ha sigut capaç de traure endavant hui el seu propi projecte de pressupostos.