“En el fons el PP vol que els estrangers amb dret a vot no puguen votar en les eleccions municipals”

Davant la campanya difamatòria llançada els últims dies pel Govern local del PP contra membres del Grup Municipal Socialista, en el fons de tot açò subjau que “l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, no vol que els ciutadans estrangers, tant comunitaris o no, que tenen dret al vot en les pròximes eleccions municipals el puguen exercir d’una manera democràtica, i això sí que és un frau electoral”, ha indicat la regidora socialista, Liduvina Gil, qui considera que “amb este tipus d’actituds es demostra que Arturo Torró porta a terme una política xenòfoba en la nostra ciutat”.

 

Gil ha afirmat que “l’alcalde Torró vol vore si presentant denúncies falses que no tenen cap recorregut judicial i gastant diners públics de tots els gandians, frena en els jutjats el que no podrà frenar en les urnes: la seua debacle electoral i pèrdua de l’alcaldia de Gandia”.

 

La regidora socialista ha assegurat que “no existeix cap trama”, com així ho ha arribat a afirmar el propi alcalde de Gandia. “Arturo Torró si vol parlar que ho faça, però amb coneixement de causa. Així intenta confondre a la ciutadania mesclant el padró municipal amb el cens electoral. Per tant, l’Alcalde està mentint de forma descarada als gandians”, ha afirmat Liduvina Gil.

 

Gil ha assenyalat que “els Socialistes de Gandia sempre hem actuat amb total transparència i sense amagar-nos, amb una campanya informativa per tots coneguda adreçada als residents estrangers de la nostra ciutat sobre el seu dret al vot, però sense alentar-los en cap moment perquè votaren al PSOE”.

Cal destacar que representants de col·lectius d’immigrants li han retret a l’alcalde, Arturo Torró, en una reunió que l’Ajuntament de Gandia com a institució  no haja informat als immigrants del seu dret al vot. “Les associacions d’immigrants han desmuntat, donant la cara, la campanya difamatòria del PP contra els Socialistes de Gandia”, ha indicat la regidora socialista.

 

Liduvina Gil ha explicat que personalment va preguntar en el Gabinet d’Alcaldia el procediment a seguir per a presentar les sol·licituds, i em van dir que no calia presentar-les de manera presencial i que podien presentar-se també en el registre municipal del Grau, com així es va fer.

 

La regidora socialista també ha assegurat que les declaracions de l’alcade Torró on diu que els Socialistes hem modificat les sol·licituds són totalment falses. “Nosaltres hem actuat com a simples transmissors sense modificar res”, ha asseverat Gil.