En el projecte del parc aquàtic sols hi ha fum que fa olor a estafa

Després de la reunió convocada per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, per a explicar el projecte de parc aquàtic als grups polítics de l’oposició municipal, a la qual han assistit la regidora socialista Diana Morant i la portaveu del Bloc-Compromís, Lorena Milvaques, els Socialistes volem deixar clar que no estem en contra de qualsevol inversió beneficiosa per a la ciutat Gandia. “Però on no hi ha inversió, només existeix fum. I este fum fa olor d’estafa i engany”, indica la regidora socialista Diana Morant.

“En una ciutat amb més de 8.000 persones en l’atur, tenim un alcalde amb el qual ja no es pot confiar, i que tracta de jugar amb la desesperació dels gandians. Ja ho va fer en 2011 amb l’estafa de l’Ahora empleo i, ara, ho intenta amb la del parc aquàtic”, sosté la regidora socialista Diana Morant.

Després d’esta reunió amb el primer edil gandiense, encara sorgeixen més dubtes sobre este projecte. Així, no existeixen informes tècnics que avalen que en els terrenys triats per l’alcalde es pot dur a terme el parc aquàtic. A més, la meitat de la zona afectada està declarada com a zona humida.

Així mateix, encara no s’ha iniciat el procés de negociació amb els propietaris d’estos terrenys. I, per a més INRI, l’alcalde Torró no ha aclarit qui pagarà la compra dels terrenys: si l’hipotètic inversor o el propi Ajuntament. Les previsions dels tècnics municipals apunten que, com a mínim, fins al mes de novembre de 2015 no conclourà tot el procediment administratiu (tot açò en el cas que no es realitzen recursos per part dels amos dels terrenys). “Per tant, no està en mans del PP decidir si es farà”, afirma Diana Morant.

Respecte a l’informe de viabilitat, que ens ha costat 135.000 euros a tots els gandians i que ha elaborat la pròpia empresa interessada en el projecte, no es correspon amb el que ara ha donat a conèixer l’alcalde (228.000 metres quadrats), ja que este informe s’ha calculat sobre els 100.000 metres quadrats inicials.