Encetem el nostre Fòrum per la transparència amb una xerrada sobre llistes obertes

El PSPV-PSOE de Gandia ha organitzat per a demà dimecres la primera cita del Fòrum per la Transparència i Més democràcia, que abordarà de manera mensual el debat amb els ciutadans sobre noves maneres de fer política, i que s’emmarca dins el programa ‘Activa’t, amb què el Partit Socialista pretén obrir-se a la ciutadania i canviar la manera de fer política.

La primera de les jornades de debat del Fòrum per la Transparència duu per títol ‘Reforma de la llei electoral. Llistes obertes’, i serà impartida per Anselm Bodoque, doctor en Ciència Política per la Universitat de València. Bodoque abordarà així la reforma de la llei electoral espanyola per possibilitar, entre d’altres mesures, l’obertura de les llistes electorals.

La Vicesecretària d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha assegurat que des del Partit Socialista “pretenem reflexionar i liderar una nova manera de fer política, convidant els ciutadans a construir una alternativa amb formes renovades i amb nosaltres”. Per això mateix, Morant ha assegurat que el Partit incrementarà les seues activitats dins el programa ‘Activa’t’, per dinamitzar l’organització i consolidar una alternativa amb noves propostes.

Este Fòrum naix, segons Morant, “d’una idea de l’Executiva local per treballar en un debat constructiu amb noves formes de fer política i abordar temes d’interés social, proposats per la militància, i que va ser recolzat per l’Assemblea local”.

La cita serà demà a les 20 hores, a la Casa del Poble (C/ Abat Solà 86, Gandia).