Enquestadors del Pla d’Ocupació entreguen per les cases paperetes del PP i bonos anuals per al fals parc aquàtic

sorteig bonos anuales parc aquàtic

Els Socialistes de Gandia denunciem públicament que personal contractat per l’Ajuntament de Gandia mitjançant el Pla d’Ocupació Municipal, uniformat amb polos de color blau, està visitant vivendes de la nostra ciutat per a fer enquestes sobre el virtual projecte del parc aquàtic i, al mateix temps, entregar paperetes amb el vot per al PP.

IMG-20150513-WA0017

Els enquestadors, demanen el número de telèfon particular de la gent que visiten, prometent-li entrar en un sorteig on podrien guanyar “bonos per a tot un any” d’este fals parc aquàtic, que encara no disposa de terrenys, ni d’inversors.

Així ens ho han fet arribar als Socialistes nombrosos ciutadans que estan indignats per esta acció de l’alcalde Torró. Concretament, tenim constància que s’han efectuat esta setmana entrevistes presencials al Grau i Beniopa. A més a més, també estan fent entrevistes telefòniques als gandians sobre este assumpte.

“És una immoralitat i una vergonya que Torró intente enganyar a la gent regalant entrades per a un parc aquàtic, que ni està, ni se l’espera”, ha assenyalat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

Els Socialistes lamentem “una vegada més, la utilització de mitjans públics de tots gandians per part de l’alcalde Torró per a pagar-se la seua campanya electoral, no té límits. I, cada dia que passa de la campanya electoral aprofita tot allò que té el seu abast per a intentar guanyar a la desesperada unes eleccions que sap que té perdudes”.

Cal recordar que la utilització per part de Torró de recursos propis de l’Ajuntament de Gandia en benefici de la seua campanya electoral ha anat en augment. Si en la precampanya la Junta Electoral de Zona (JEZ) ja va prohibir algunes accions i actes de propaganda electoral, els últims dies els Socialistes de Gandia també hem denunciat que l’alcalde està utilitzant a personal de l’Ajuntament enfundat amb els polos blaus del PP amb el lema “Yo voto Torró” per a fer campanya en horari laboral.