Ens felicitem pels contenidors soterrats i demanem retardar els nous xiringuitos a després de l’estiu

El PSPV-PSOE de Gandia s’ha alegrat hui de la instal·lació de contenidors soterrats en primera línia de la Platja, un bon projecte recolzat per tots els grups polítics. Així, la regidora socialista Diana Morant ha assegurat que l’única crítica constructiva del Grup Municipal Socialista és que el govern del PP no “haja aprofitat l’ocasió per ser més ambiciosos i soterrar els contenidors de recollida selectiva i per tant no fomenta que els ciutadans i els locals reciclen. Si al Prado o el Passeig tenim la instal·lació completa, pensem que la primera línia de la Platja mereix la mateixa ambició”.

Morant ha afirmat també que els Socialistes de Gandia es feliciten “perquè el govern haja aparcat la bogeria de canviar moreres per palmeres”. La regidora socialista ha emplaçat el govern municipal a incloure, de cara a la pròxima temporada turística, la instal·lació d’estos nous contenidors per a la Platja.

Xiringuitos per fer

La regidora Diana Morant ha aprofitat per reiterar una petició que el PSPV-PSOE ja va fer en el passat Plenari. Morant demanà a l’Alcalde, Arturo Torró, que retarde les obres dels nous xiringuitos, anunciats al Bayrén i a la Ducal, fins a després de l’estiu, “per no vore de nou excavadores dins de la sorra i en plena temporada, una imatge indigna per a la Platja”.

Els Socialistes han recordat que les obres d’estos xiringuitos fa molts mesos que haurien d’estar iniciades, i malgrat que la temporada ja s’ha encetat, l’Alcalde ja ha confirmat que la imatge en primera línia de platja tornarà a ser la de les excavadores iniciant les obres d’estos dos xiringuitos. “No podem caure dues vegades en la mateixa errada, per falta de previsió o d’una mala gestió. Per això demanem que no fem més mal a la temporada turística”, ha afegit Morant.