Ens haguera agradat un mercat del Prado amb menys de súper modern i més de mercat tradicional

Els Socialistes de Gandia considerem que el nou mercat municipal de la plaça del Prado, que l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, va vendre com un mercat on s’anaven a ubicar nombrosos llocs de productes típics, al final s’ha convertit en un espai “amb molt de súper modern” i “amb molt poc de mercat tradicional”. Així, la major part de la seua superfície l’ocupa la cadena de supermercats Mas y Mas.
“Es tracta d’una mentida més de l’alcalde Torró, com quan va prometre que els quiosquets de la platja s’adjudicarien a les famílies i al final han sigut copats per empreses”, assenyala el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto.
També ens fem ressò de les queixes que ens han fet arribar nombrosos ciutadans, durant la passada Fira i Festes, respecte a la falta de coordinació en la neteja en els accessos, els passadissos i l’únic WC públic existent.
Cal destacar que este projecte, valorat en un primer moment en 841.000 euros, ja ha superat el milió d’euros d’inversió. “Ens preguntem quants diners ens costarà finalment als gandians i quan es pagarà el flamant ‘supermercat’ municipal de la plaça del Prado, un altre capritx de l’alcalde Torró inaugurat a amb Moët & Chandon inclòs”, conclou Prieto.
Amb el nou mercat del Prado la societat civil gandiana ha perdut un excel·lent espai cobert per a dur a terme nombroses activitats. D’esta manera, les associacions de la nostra ciutat han de buscar ara llocs alternatius, en alguns casos amb un cost afegit.