Ens personem en el Cas Púnica per tal d’esclarir la participació del govern del PP en esta trama

Després del lamentable espectacle viscut ahir en l’Ajuntament de Gandia, on agents de la UCO de la Guàrdia Civil van estar més de cinc hores en el despatx d’Alcaldia registrant documentació a la recerca de factures que vinculen al Govern local del PP amb una de les majors trames corruptes d’Espanya, els Socialistes de Gandia ens personarem en la causa oberta per l’Operació Púnica.

“Lamentem profundament que Gandia siga portada a nivell nacional en els mitjans de comunicació per este motiu, i estiga esguitada per un dels casos de corrupció més greus d’Espanya”, ha assenyalat el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto.

Així mateix, els socialistes sol·licitem que l’alcalde en funcions de Gandia, Arturo Torró, mostre públicament el requeriment judicial, davant els dubtes que s’han creat al voltant de la documentació exacta que ha sol·licitat el jutge de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco. “Si Torró realment no té res que amagar i desitja aportar ‘luz y taquígrafos’, segons les seues pròpies paraules, deuria d’una vegada per totes mostrar a la ciutadania el requeriment judicial, perquè coneguem tots què és exactament el que s’està investigant”, ha recalcat Prieto.

Els Socialistes considerem que després d’esta operació de la Guàrdia Civil, Torró i el PP estan inhabilitats per a tornar a formar govern a Gandia, ja que ells van ser els que van contractar amb diners públics de tots els gandians a les empreses de l’aconseguidor de la trama Púnica, Alejandro de Pedro, qui a més va treballar per a Arturo Torró i el PP en la campanya electoral de 2011.