Ens querellem contra Torró, Reig, Chàfer i Barber per incomplir les sentències judicials de les Escoletes

morant, gil i mascarell 1La regidora Liduvina Gil i la secretària general, del PSPV-PSOE a Gandia, Diana Morant, han formalitzat ​​davant el Jutjat Penal de Gandia una querella contra Arturo Torró, Javier Reig, Marta Cháfer i Guillermo Barber. La denúncia es presenta per pressumptes delictes contra els drets dels treballadors, desobediència, prevaricació i malversació de cadbals públics. Els querellats s’enfronten a penes que podrien superar els 7 anys i la inhabilitació per a exercir càrrecs públics.

El Govern del PP, després de privatitzar les escoletes i acomiadar les treballadores ha incomplert reiteradament fins a dos sentències judicials que declaraven improcedent l’acomiadament i condemnaven l’Ajuntament a reincorporar-les i pagar els salaris de tramitació. El Govern les va reincorporar acomiadar de nou, sense abonar salaris ni indemnització.

Per a Liduvina Gil, “el Govern ha mostrat durant tot el procés una manca d’humanitat i una rebel · lia davant la justícia que no pot quedar impune” i afegeix que “no és grat acudir als jutjats, menys encara al penal, però no ens queda un altre remei quan els que haurien de representar a tots els ciutadans i vetllar pels interessos de l’Ajuntament es neguen a obeir la justícia amb els perjudicis que això comporta a les treballadores injustament acomiadades i el que comportarà a Gandia en el futur “.