Entrevista a la alcaldessa de Gandia, Diana Morant

La ciutat de Gandia no ha deixat de funcionar malgrat la pandèmia. Amb aquest lema el Govern de Gandia ha volgut transmetre a la ciutadania i als sectors econòmics, la intenció de l’Executiu en aquests mesos de crisi sanitària.

L’alcaldessa de Gandia ha destacat els grans projectes que la ciutat té en marxa com la subestació elèctrica de Sanxo Llop, el centre sociosanitari de Roís de Corella, el projecte Edificant, o els 3 milions d’euros que Gandia rebrà del Ministeri de Turisme, i que segons Morant, serviran per a millorar i cohesionar l’oferta turística de la ciutat.

També en la carpeta de projectes es troba un molt rellevant com és el futur Palau de Justícia de Gandia. Diana Morant ha avançat que Ajuntament de Gandia i Generalitat Valenciana estudien destinar les velles instal·lacions dels jutjats a usos educatius.

Diana Morant també ha agraït el clima polític propiciat per l’oposició en temps de pandèmia. Lluny de l’enfrontament partidista que podem observar en l’àmbit estatal i en certa manera en l’autonòmic, els polítics de Gandia han demostrat “estar a l’altura”.

Informació i vídeo del Grup Radio Gandia SER/Telesafor