Era urgent fer un canvi en el servei de manteniment dels centres docents de Gandia

Gandia, 06 d’octubre de 2015. Des del grup municipal socialista ens congratulem per la ràpida actuació de la nostra companya de govern Laura Morant, regidora de Més Gandia delegada de Polítiques Educatives i Joventut, en matèria de manteniment dels centres docents de la ciutat, pues els col·legis “no són responsables del mal ús que va fer el PP d’aquesta adjudicació”, ha valorat el portaveu del grup municipal socialista, José Manuel Prieto.

Després que es coneguera la presumpta participació en la trama de corrupció “Púnica” investigada per l’Audiència Nacional de l’empresa fins ara encarregada del manteniment “era urgent i inevitable fer un canvi en aquest servei, per decència”, comenta Prieto. A més a més, “no es repetirà la fórmula dels populars de Gandia que tenien treballant com a coordinadora a una persona que anava a la seua llista electoral, con ja va anunciar la companya Laura Morant”.

La nova empresa ha estat estudiant com realitzar el treball i mentre tant, han sigut els serveis municipals els qui han cobert les necessitats urgents. Ara l’empresa ja està en funcionament i es farà càrrec fins que acabe l’any, pues ja per a 2016 “es contemplarà una partida pressupostària concreta que eixirà a concurs públic per a que qualsevol puga optar a la concessió”.

Tot i això, “coincidim amb els nostres socis de govern en que les millores que els centres necessitaven haurien d’haver estat solucionades abans d’acabar el curs passat”.