Es confirma que Torró menteix i Gandia no tindrà xiringuitos l’1 de juliol

“El temps posa a cadascú al seu lloc i ara ha demostrat que, tal i com denunciàvem els socialistes, la mala gestió de Torró ens deixa sense xiringuitos al menys fins a la segona quinzena de juliol”. Amb aquestes paraules, la regidora socialista Diana Morant ha criticat les decisions que ha pres Torró respecte als xiringuitos, donat que la publicació de la sol·licitud al BOPV confirma la mentida del govern.

I és que hui mateix, al Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) s’ha publicat la sol·licitud que ha presentat l’Ajuntament de Gandia a la Demarcació de Costes de València per a l’ocupació dels terrenys de domini públic per a 12 instal·lacions fixes destinades als xiringuitos. En aquesta mateixa publicació, s’estableixen 20 dies hàbils per a presentar al·legacions i consultar públicament la documentació referent al projecte.

Aquest fet provoca que, amb el calendari en la mà, Torró no puga posar en marxa els seus nous xiringuitos al menys fins a la segona quinzena de juliol, confirmant que ha estat mentint tot aquest temps quan ha anunciat que, a partir del dia 1 de juliol, estarien en funcionament. A més, els socialistes recorden que no només fan falta els permisos, donat que encara s’ha d’encetar el procediment d’adjudicació dels mateixos, que encara allargarà més la posada en marxa.

Per tot això, Morant ha recriminat a Torró les seues mentides i els seus insults als regidors socialistes quan, des de fa diverses setmanes, venien denunciant que la falta de planificació i la precipitació en la desinstal·lació dels anteriors xiringutos podrien deixar a la platja sense aquests locals en l’inici de la campanya estival i en una data tan important com la nit de Sant Joan. Morant ha exigit a l’alcalde “solucions” per al que considera “una nova nefasta gestió turística de qui es creu ser guru del sector”.