Es pot governar imposant o escoltant a la gent; els Socialistes triem la segona opció

Els Socialistes de Gandia han signat este matí a la porta principal del Consistori gandià, juntament amb altres forces polítiques de la nostra ciutat, un manifest per tal de recolzar les reivindicacions de l’Associació Salvem el Parc de Sant Pere.

La candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant, ha manifestat que “hi ha dues maneres de governar: la de la imposició, la del ací mane jo i faig el que em dóna la gana perquè tinc majoria absoluta. Però també existeix una altra molt distinta: la d’escoltar amb la predisposició d’arribar a acords, la de pactar o la de consensuar”.

“La primera opció, la de la imposició, és pròpia de governs i d’alcaldes dèspotes —que no atenen a raons—. La segona, la de la consulta permanent amb el veïns sobre els assumptes que els preocupen, és la que vull per a Gandia a partir de les eleccions de maig”, ha indicat Diana Morant. Així, en l’opció d’escoltar a la ciutadania ens trobaran els gandians als Socialistes.

Els partits polítics que han recolzat este manifest conjunt es comprometen a no reformar íntegrament el parc de Sant Pere, a respectar el seu arbratge i a qualificar este pulmó verd gandià com un espai protegit de la nostra ciutat, entre d’altres compromisos.