Es presenta la cinquena edició dels Premis Moll Motor a les Falles Escolars sobre Seguretat Vial

Este matí s’ha presentat en roda de premsa la V Edició dels Premis Moll Motor a les Falles Escolars sobre la Seguretat Vial, amb presència de Liduvina Gil, regidora d’Infància, Nacho Arnau, regidor de Mobilitat i Falles, Carmen Fuster, regidora de Polítiques Educatives, i Virginia Pons, responsable de relacions institucionals de Moll Motor.

Durant la compareixença s’han donat detalls dels Premis Moll Motor d’enguany, amb una temàtica d’actualitat: ‘La mobilitat 3S, segura, sana i sostenible’, que comptarà amb tres premis per a la categoria de millor falla escolar, tres premis a la categoria de millor escena i un al ninot indultat. Els assistents han convidant a participar a tots els centres educatius de la ciutat de Gandia. La cinquena edició del concurs té oberta la seua inscripció fins a l’1 de març de 2023.

«Este certamen busca transmetre als més menuts la importància de respectar del medi ambient i fomentar valors com la tolerància i el compromís de treballar per tindre ciutats més segures», ha expressat Gil.

Per la seua part, Fuster ha assegurat que «des dels centres educatius treballem el repte de la mobilitat sana, segura i sostenible i estos premis vénen a ser el colofó. La participació dels col·legis és sempre massiva i estem molt contents per poder transmetre eixe canvi de valors i paradigma».

Estos premis organitzats per Moll Motor i Santander Consumer Finance, impulsor del projecte de formació en Seguretat Viària per a escolars VIAL FUN by Santander Consumer, van ser creats en 2018 i recolzats per la Federació de Falles de Gandia i l’Ajuntament de Gandia amb la implicació de la Policia Local, centres docents i jurat format per les falleres majors infantils d’anys anteriors i personalitats rellevants de la ciutat, rebent reconeixements tant locals com nacionals de la mà de Faconauto, fundació MAPHRE i A3MEDIA.

«Com a jurat de l’any passat vaig rebre grates sorpreses per l’enginy dels més menuts que participen en este certamen i sols em queda dir que estarem sempre a la vostra disposició, la de Moll Motor, per al que necessiteu», ha expresat Arnau.

L’acció finalitzarà amb un lliurament de premis en la plaça Major de Gandia, en la qual els col·legis guanyadors rebran com a premi banderoles i una excursió al Circuit Ricardo Tormo amb un curs d’educació viària. «Els xiquets s’involucren moltíssim i fan moltes escenes de seguretat viària, per tant, estan a la vegada gaudint i aprenent», ha manifestat Pons. Un total de set premis que faran que els més menuts sàpien valorar la importància de la seguretat viària, el reciclatge i el treball en equip.