Es presenta la programació del cicle ‘Benipeixcar Festiu’ per a este mes de juliol

El regidor d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, juntament amb la presidenta de la Junta de Districte de Benipeixcar, Amparo Victoria, van presentar ahir davant de l’Ajuntament de Gandia les activitats que la junta, en col·laboració amb este departament, han organitzat per al ‘Benipeixcar Festiu’ d’enguany. Els actes tindran lloc de manera gratuïta els dies 2, 3, 9 i 10 de juliol a la plaça de Benipeixcar i a la plaça del Doctor Ferran amb totes les mesures de seguretat.

Esta festa va nàixer del moviment associatiu de veïns i veïnes de Benipeixcar amb l’ànim de fer barri, a banda de preservar les festes patronals i les falles, a través d’activitats orientades promoure la solidaritat, la igualtat, la inclusió, l’esport i el voluntariat veïnal. Tot i que es complixen dos anys sense poder celebrar les festes de la barriada, s’han preparat una sèrie d’actes (espectacle d’humor, cine, música en directe) per a mantenir vives les tradicions d’una manera diferent i en consonància amb la normativa sanitària actual.

“Des de la Junta del Districte volem agrair el suport de l’Associació de Veïns i de les associacions festeres, així com de la resta d’associacions del barri, en la implicació en les diferents activitats i de l’esforç que realitzen any rere any, amb un reconeixement a totes elles i amb l’esperança que tornarem a tindre festes”, ha emfatitzat Victoria.

Per la seua part, Prieto ha mostrat el suport de l’Ajuntament de Gandia a les activitats organitzades a les juntes de districte: “A banda de les activitats preparades per a estiu al port i platja, a la ciutat i més concretament els seus barris no podia faltar una programació estiuenca per tornar a la normalitat tan desitjada”.

La programació del ‘Benipeixcar Festiu’ al mes de juliol és la següent:

• Divendres 2 a les 21.30 h a plaça de Benipeixcar: espectacle ‘Los Chimichangs’, per la companyia JUJA Teatre.
• Dissabte 3 a les 22.30 h a la plaça del Doctor Ferran: ‘Sing Along’. Espectacle de cine i música en directe amb la pel·lícula ‘Grease’.
• Divendres 9 a les 22 h a la plaça de Benipeixcar: música amb Soundcheck CoverBand.
• Dissabte 10 a les 20.30 h a l’església Sant Cristòfol: missa en honor al patró Sant Cristòfol.
• A les 21.30 h a la plaça del Doctor Ferran: concert de la banda UAM Sant Francesc de Borja de Gandia sota la direcció del mestre Vicent Martí Ferrer (pasdoble, sarsuela o musicals, entre altres).
• A les 22.45 h al pàrquing del Pavelló d’Esports Raval-Benipeixcar: castell de focs d’artifici, a càrrec de la pirotècnica Borredà.