És una presa de pèl obrir una comissió d’investigació 4 anys després

Després de l’anunci per part del Govern local del PP de la convocatòria d’una comissió d’investigació sobre el Creuer dels Borja, el Grup Municipal Socialista considera que “és una presa de pèl obrir una comissió d’investigació quatre anys després”.

El portaveu socialista considera que amb l’obertura d’esta comissió durant estos dies, “estem davant una estratègia de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, i del PP per a amagar la participació del seu govern en l’Operació Púnica i altres casos plens d’irregularitats i corrupció que estan tacant la imatge del seu partit”.

Cal destacar que des de la pròpia Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana, així com en el compte general del pressupost municipal i en diversos balanços comptables de l’Ajuntament de Gandia, no s’ha detectat irregularitat alguna referent al Creuer dels Borja.

“És indecent i vergonyós que s’estiguen malbaratant diners públics de tots els gandians, així com recursos humans municipals, amb l’únic objectiu de perseguir i enfonsar políticament a l’exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo”, ha afirmat el regidor socialista Vicent Mascarell.

Cal recordar que fa dos anys el Grup Socialista ja va aportar voluntàriament les factures del cost del viatge, i va demostrar mitjançant documents que tots els regidors socialistes es van pagar els seus bitllets.