‘Estiu Festiu’ acostarà la música i les actuacions de carrer a la ciutadania durant l’època estival

El regidor d’Escena Urbana i Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel tècnic municipal del departament, Juanjo Payà, han presentat hui en roda de premsa la iniciativa ‘Estiu festiu’, la qual es desenvoluparà del 9 de juliol al 15 d’agost als carrers i places de la ciutat.

“Després del confinament i, complint amb totes les mesures de prevenció i distància física, des del departament hem volgut posar en marxa la iniciativa ‘Estiu Festiu’ que pretén dinamitzar i amenitzar els barris de Gandia però sense que es produïsquen grans afluències o concentracions”, ha indicat Prieto, qui ha afegit que “hem hagut de suspendre les grans afluències, les festes populars, les dels barris o celebracions tradicionals però hem volgut que la ciutat seguisca bategant”. Sobre estes suspensions, l’edil socialista ha destacat que a totes les empreses se les ha reconegut en el calendari o s’ha ajornat la seua actuació i, en cap cas, s’ha suspés el contracte.

‘Estiu Festiu’ compta amb una programació dirigida a tots els públics que es portarà a terme per grups de la ciutat i la comarca. En total seran 18 activitats que tindran la música en tots els seus àmbits com un dels elements fonamentals a més de dansa, teatre i animació de carrer.

Volem que la cultura retorne a la ciutat i que la ciutadania torne a il·lusionar-se. I, a més, donem suport al sector cultural que ha patit molt les conseqüències de la pandèmia“, ha explicat Juanjo Payà.