Èxit de la primera jornada formativa de bones pràctiques en la gestió de colònies felines

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós va acollir ahir la primera jornada formativa de bones pràctiques en la gestió de les colònies felines urbanes impartida per la veterinària Verónica Llobell. En esta jornada els voluntaris i les voluntàries de la Xarxa Municipal Amics dels Felins han rebut consells i bones pràctiques de com gestionar les colònies felines de forma òptima, seguint un mateix criteri per a totes i tots els membres d’este col·lectiu, la qual cosa permetrà tindre a Gandia colònies felines sanes, controlades i que no generen conflicte amb el veïnat.

L’acte va concloure amb el lliurament als assistents dels diplomes acreditatius de la jornada per part de la regidora delegada en matèria de Benestar Animal, Liduvina Gil, qui va posar en valor la tasca i compromís d’este col·lectiu en l’atenció diària dels gats sense llar.

Esta jornada formativa està inclosa al pla de gestió de les colònies felines de Gandia que va començar el passat mes d’octubre i que ha permés identificar 37 colònies felines a tot el terme urbà amb un total de 627 exemplars, segons l’última actualització del cens.

Les colònies felines de Gandia són gestionades de forma desinteressada per un total de 61 voluntàries i voluntaris adherits a la Xarxa Municipal Amics dels Felins que de manera altruista tenen cura del benestar dels nostres gats.