Exposició fotogràfica sobre les emocions de la dona en temps de pandèmia

La regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro, acompanyada per representants del Consell dels Joves de Gandia, ha inaugurat a la planta baixa de l’Edifici Tossal l’exposició ‘La dona en temps de pandèmia’, una mostra artística composta per 35 fotografies que representa el reflex d’estats d’ànim i vivències quotidianes que experimenta la societat, especialment les dones, en el context de la crisi sanitària.

Esta exposició reivindicativa naix de la col·laboració entre els membres del Consell dels Joves, qui van efectuar les fotografies amb motiu d’un concurs celebrat per a la Setmana de la Dona, i l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia, que va proposar convertir les peces en una mostra d’art per la seua importància i perquè la ciutadania de Gandia puga gaudir-la.

Al respecte, Navarro ha destacat que es tracta d’una “exposició realista perquè, d’acord amb algunes investigacions, l’estat d’ànim de les dones es veu molt més afectat que el dels homes en situació de pandèmia. A més, en l’àmbit de les emocions, la joventut (persones entre 16 i 39 anys), també patixen més que les persones adultes els efectes de la pandèmia, i qui millor ho suporten són les persones de seixanta anys endavant”. L’exposició romandrà oberta fins al pròxim 7 de maig.