Fabra es llava les mans sobre els usos de l’antic hospital i desmenteix a Torró

La candidata dels Socialistes de Gandia a l’alcaldia, Diana Morant, considera que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “es llava les mans i desmenteix a l’alcalde, Arturo Torró en afirmar, en Radio Gandia, que la Generalitat Valenciana res té a veure amb els usos de l’antic hospital que reclama el barri de Roís de Corella”.

“Ni Fabra ni Torró tenen una solució al problema que han creat amb el tancament del Francesc de Borja sense tindre prevista una alternativa perquè el barri de Roís de Corella es reactive”, afirma Morant.

“Ja que no tenen ganes ni remei, els demane que millor es lleven d’enmig i ens deixen treballar a nosaltres, els Socialistes, que sí que tenim un projecte i una solució: un centre de salut, urgències, un hospital per a malalts crònics i altres equipaments consensuats amb els veïns, el personal sanitari i els comerciants”, indica la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia.

Diana Morant recorda que el projecte sobre els usos soci sanitaris per a l’antic hospital està acordat amb el candidat socialista a la Generalitat, Ximo Puig, que és l’Administració competent en matèria de sanitat.