Finalitzen els treballs d’asfaltat al camí Carril i les obres de dos nous parcs per a totes les edats a Marxuquera

El veïnat de Marxuquera ja pot gaudir de dues millores en el seu entorn: la circulació al llarg de dos quilòmetres del camí Carril ja asfaltat i l’habilitació de dos parcs per a distintes edats a la zona de l’Ermita i la urbanització Xauxa.

L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, va visitar ahir ambdues localitzacions acompanyat de la presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera, Liduvina Gil, i altres membres de la corporació municipal.

Les obres del camí Carril formen part d’una reivindicació històrica del veïnat de Marxuquera. Amb una inversió de 160.000 euros, 90.000 subvencionats per la Conselleria d’Agricultura, s’ha asfaltat un tram de dos quilòmetres que partix del camí de les Bases i arriba fins a la carretera CV-675 (Gandia-Barx). Esta actuació es va iniciar a finals de maig i ja està habilitada la seua circulació.

D’altra banda, s’ha incorporat també una zona de jocs infantils i d’aparells de gimnàstica a l’aire lliure, les quals formen part d’una de les propostes finals dels Pressupostos Participatius que va obtenir 51 vots. Es tracta, concretament, d’una àrea de jocs amb equipaments per a distintes edats en la zona de l’Ermita i d’una més menuda a la urbanització Xauxa.