Finalitzen les obres del Plan Director de Vials al carrer Calderón de la Barca

Les obres del carrer Calderón de la Barca han arribat a la seua fi. Per este motiu, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i el president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina, Salvador Gregori, van visitar la setmana passada la barriada, on van poder comprovar de primera mà l’actuació duta a terme al carrer Calderón de la Barca.

“Tots sabem que qualsevol obra comporta molèsties, però paga la pena si el resultat és com el que tenim al carrer Calderón de la Barca. La gent del barri ens van traslladar que estaven molt contents. Els vam donar les gràcies per eixa implicació, perquè els veïns són els primers que saben les necessitats de cada carrer. Fer de Gandia una ciutat més amable i confortable és responsabilitat de tots i totes”, ha assenyalat Prieto.

El sector del carrer Calderón de la Barca on s’ha intervingut ja disposa d’una extensió variable al llarg dels seus diferents trams, d’entre 11,83 metres i 12,05 metres. La inversió realitzada ascendix a 529.241,75 euros.

D’altra banda, també s’ha renovat la xarxa d’aigua potable entre els carrers Abat Sola i Colón a causa de la seua antiguitat. L’import d’estes obres ha sigut de 114.323,51 euros.