Gandia acaba 2016 amb 734 aturats menys

Els socialistes de Gandia han valorat les dades d’ocupació després de la finalització del 2016. Així, el nombre d’aturats a Gandia s’ha reduït en 734 persones durant els últims 12 mesos. Una notícia positiva per a la ciutat, però que té com a punt feble els índexs de precarietat i temporalitat de l’ocupació generada.

Al mateix temps, han posat en valor els més de quatre milions d’euros que des de l’actual Govern local s’han destinat a diversos plans d’ocupació, gràcies a la col·laboració de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. Cal destacar que es tracta d’iniciatives no solament dirigides a l’ocupació directa d’aturats, sinó que també han incidit en la formació de les persones sense treball amb la finalitat de facilitar el seu accés al mercat laboral en millors condicions o a la creació de noves empreses i foment de l’esperit emprenedor.

Finalment, des del PSPV-PSOE de Gandia s’ha recordat la riquesa que han generat els més de 40 milions d’euros pagats a proveïdors que arrossegaven deutes de la passada legislatura del PP durant l’exercici de 2016 i que han permès millorar la situació de moltes xicotetes i mitjanes empreses que han vist com han pogut mantenir els seus treballadors i augmentar les seues plantilles.