Gandia acollirà a vora 900 participants de la Lliga d’Handbol Platja de la Comunitat Valenciana el pròxim 4 de juny

El pròxim diumenge, 4 de juny, la platja de Gandia acull la segona fase de la Lliga d’Handbol Platja de la Comunitat Valenciana. Un emocionant esdeveniment que promet ser una experiència inoblidable per als amants de l’handbol i els esports de platja. Així ho han anunciat la regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel vicepresident del Club d’Handbol Gandia, Pau Bonet, i Pepe Hierro, seleccionador de la Federació Valenciana d’Handbol Platja.

Un total de 30 equips masculins i 30 equips femenins, amb vora 900 participants, buscaran la classificació per a la Copa Nacional. “Este esdeveniment és una mostra del creixement i la popularitat que ha adquirit l’handbol platja en els últims anys. Estem encantats de presentar una competició d’alt nivell que reunirà els millors equips de la Comunitat i que, any rere any, tria la nostra ciutat com a seu indiscutible“, ha expressat la regidora socialista.

La competició es durà a terme a la platja de Gandia, a l’altura del Burger King, durant tota la jornada del diumenge. Els equips competiran en un format de lliga. Una vegada finalitze l’esdeveniment, al voltant de les 20 hores, l’equip de la selecció valenciana realitzarà un entrenament oficial.

Este esdeveniment no sols busca promoure la pràctica de l’handbol platja, sinó també fomentar els valors de l’esport, com el treball en equip, la competitivitat i el respecte. A més, és una oportunitat perquè els aficionats gaudisquen d’un espectacle esportiu en un entorn únic.

A tots els participants se’ls proporcionarà una botella reutilitzable, fomentant la reducció de botelles de plàstic d’un sol ús. Això és beneficiós tant per als participants com per a l’entorn en general“, ha afegit l’edil. Morant també ha agraït al club local i a la Federació Valenciana d’Handbol la seua implicació en este esdeveniment.

Per la seua part, Bonet ha destacat el creixement del club, ja que “com a novetat, enguany tindrem un sènior femení, que se sumarà als altres quatre que representaran al club, un infantil, un cadet, un juvenil i un sènior, tots ells masculins“. A més, ha posat en valor l’espai de la platja i la logística facilitada pel consistori gandià “per a no haver d’estar muntant i desmuntant porteries, ja que estan fixes“.

Finalment Hierro, en representació de la Federació, ha remarcat el fet de “poder jugar a esta platja perquè és un entorn perfecte per a la pràctica d’este esport. Estem creixent moltíssim i, en el cas del club local, està cada vegada fent coses més importants en l’àmbit autonòmic“.