Gandia acollirà de 18 a 23 de setembre el Campionat d’Europa de corcheo mar

La regidora d’Esports, Lydia Morant; acompanyada per José Segura, president de la Federació Valenciana de Pesca i José Antonio Estruch, president del Club de Pesca Gandia per presentar el Campionat d’Europa de Corcheo Mar que se celebrarà a la nostra ciutat del 18 al 23 de setembre.

Tal com ha explicat Lydia Morant el XIV Campionat d’Europa de Corcheo mar, està convocat per la Federació Internacional de Pesca a Mar (FIPS-mer), organitzat per la Federació Espanyola de Pesca i Càsting i la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Club de Pesca de Gandia.
“Per a nosaltres és un orgull que ens hagen triat per a albergar aquest esdeveniment d’àmbit europeu. Un campionat que reflecteix la importància que té el Club Local i la Federació Valenciana i que permetrà que molts esportistes nacionals i procedents d’altres països d’Europa coneguen la nostra ciutat” va destacar la regidora.
Finalment, Morant ha afirmat que “aquest tipus d’iniciatives sempre comptaran amb el suport del consistori”.

José Segura va voler agrair en primer lloc la col·laboració del consistori i la de club local per l’esforç realitzat per organitzar el campionat.
Sobre l’esdeveniment, Segura va explicar que participaran 8 seleccions un fet que suposa una reducció de participació a causa de les restriccions provocades per la pandèmia. El campionat comptarà amb equips procedents d’Espanya, Portugal i Itàlia. El president de la Federació ha explicat que les 50 persones que participen en el campionat ja estaran fent nit a la nostra ciutat des del dia 16. “Suposa un desemborsament important per a la ciutat, ja que tots s’allotjaran en hotels de la platja i estic segur que molt d’ells repetiran perquè Gandia és una destinació molt bonica”.

Finalment, Segura va informar durant la roda de prensa que la Federació valenciana ha sol·licitat formalment que Gandia siga la seu del Campionat d’Espanya de corcheo mar per a l’any 2022.

D’altra banda, José Antonio Estruch ha afirmat que aquest campionat permet donar visibilitat a aquest esport i que per a ells és important el suport de les diferents federacions i de l’Ajuntament de Gandia. “Només podem agrair aquesta confiança dipositada en nosaltres i la col·laboració de l’Ajuntament” i afegia que “hem tingut baixes importants en els equips per les restriccions COVID, però per a nosaltres, haver-nos proclamat Campions d’Espanya i tenir la possibilitat d’albergar el campionat nacional suposa un orgull”.