Gandia acollirà el Campionat d’Europa de ‘corcheo-mar’ del 18 al 23 de setembre

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora d’Esports, Lydia Morant, han rebut hui a una representació del Club Esportiu de Pesca Gandia, amb el seu president, José Estruch al capdavant. El motiu de la trobada ha estat abordar diversos temes d’importància com l’organització del 18 al 23 de setembre del Campionat d’Europa de ‘corcheo-mar’, on vindran a la nostra ciutat 50 persones procedents de diversos punts d’Espanya, Itàlia, Portugal i França.

“Amb la celebració d’este Europeu, Gandia traspassa fronteres i exercix de perfecta amfitriona dels huit equips que, de moment, està previst que participen”, ha afirmat Prieto, qui també ha agraït al club “l’enorme esforç de l’organització per situar Gandia en el punt de mira de l’esport internacional i convertir-la en la capital europea del ‘corcheo-mar’. El Club Esportiu de Pesca Gandia, una vegada més, ens posa al mapa mundial de molts esdeveniments relacionats amb este esport”.

L’alcalde també ha volgut felicitar els membres del club que s’ha classificat directament per al Campionat d’Europa de ‘corcheo-mar’ que tindrà lloc a Portugal l’any que ve, en proclamar-se campió d’Espanya el passat mes de juny a Castelló. L’equip de Gandia estava format per Joan Guerola, Vicente Giner, Jordi Jarque, Pedro Villada, Enrique Miñana i Carlos Catalá de capità.