Gandia acollirà el primer Congrés Intermundial d’Agències

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, acompanyat per Emili Fonseca, responsable d’Intermundial a la Comunitat Valenciana, ha anunciat este matí en roda de premsa que Gandia acollirà el primer Congrés Intermundial d’Agències els dies 12, 13 i 14 d’abril de 2024. “És una magnífica notícia per a Gandia, que ens consolida com a destinació turística, però també per la col·laboració publicoprivada que el Departament de Turisme treballa de forma intensa“, ha expressat el regidor socialista.

Més de 450 agències de tota Espanya tindran l’epicentre d’este esdeveniment a la nostra ciutat, Gandia serà un punt de trobada, d’intercanvi d’experiències i “una oportunitat per a donar a conéixer el nostre destí”, ha afegit Mascarell. “Més enllà de la importància de les 450 agències, sobretot també és l’oportunitat que tenim del fet que opinadors i generadors de decisions estiguen durant un llarg cap de setmana i puguen vendre després la nostra ciutat a cadascuna de les destinacions“, ha assenyalat l’edil.

Hi haurà, a més d’agències espanyoles, altres internacionals. Vindran des d’Itàlia, Portugal i França per a poder ampliar el ventall d’oportunitats. “En un any tindrem una operativa important per tal de sembrar per poder recollir en un futur el treball de les agències”.

Fonseca, en representació d’Intermundial, ha confirmat les paraules del regidor: “Creguem que Gandia és una destinació molt bona, altres accions que hem fet a la ciutat han resultat molt positives, i per això hem triat este destí“.

El destí Gandia té moltes oportunitats, ja que ací es poden fer eixides amb vaixell, visites guiades al Palau Ducal, i moltes altres activitats de tota classe, per això “hem pensat que és una ciutat amb bones condicions per fer este congrés“, ha conclòs Fonseca.