Gandia acollirà este cap de setmana el Campionat d’Espanya de Kendo

El pròxim 8 i 9 d’octubre se celebrarà al pavelló del Raval de Gandia el Campionat d’Espanya de Kendo, un art marcial japonesa ja arrelada a la ciutat que tindrà lloc per setena edició consecutiva. Així ho han presentat a roda de premsa Lydia Morant, regidora d’Esports, i David Martínez, representant del Club de Kendo Gandia.

La competició albergarà al voltant de cent persones i comptarà amb dues fases: “La primera es realitzarà a Gandia i serà individual; mentre que la segona, per equips, es disputarà fora i assistirà la selecció autonòmica amb alguns competidors gandians”, ha assenyalat Morant. L’edil socialista ha agraït al Club de Kendo per “ser receptor d’esdeveniments que donen visibilitat d’este esport a Gandia”.

“La Federació d’Espanya i la Federació Valenciana de Judo i d’Esports Associats ja tenen Gandia com una ciutat fixa al seu calendari, un fet que seria impossible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia”, ha explicat Martínez. El representant del club local ha destacat que esta modalitat està agafant ales i “tal vegada, enguany siga la campanya on hi haja més inscripcions en tota la història del club”.

La competició s’iniciarà el dissabte 8 d’octubre a les 9 hores. Esta es disputarà durant el matí i la vesprada del mateix dissabte i conclourà al voltant del migdia del diumenge 9 d’octubre. L’entrada serà totalment gratuïta durant tot l’esdeveniment.