Gandia acollirà este cap de setmana el torneig de bàdminton Spanish Junior International U19

Este cap de setmana se celebrarà al pavelló municipal del poliesportiu de Gandia el torneig de bàdminton “Spanish Junior International U19 Gandia”, una competició que s’engloba en les proves del circuit de la Federació Europea de Bàdminton (EBU) i la Federació Mundial de Bàdminton (BWF), ja que està catalogada com un Junior International Series i és puntuable per al rànquing europeu i mundial de la categoria.

En esta prova participaran els millors jugadors nacionals de bàdminton junior d’arreu tota Europa (Espanya, Portugal, Noruega, Àustria, Eslovènia, Bèlgica…) i delegacions d’arreu tot el món com, per exemple, Perú i Índia. Hi haurà dues modalitats: individual (masculí i femení) i per parelles (femení, masculí i mixte). A banda dels més de cent jugadors i jugadores, estos estaran acompanyats per tècnics i familiars que s’instal·laran a la ciutat.

L’organització de l’esdeveniment és de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana i la Federació Espanyola de Bàdminton, junt amb el Club de Bàdminton Atlético Valencia. “Estem molt contents que les dues federacions hagen portat este esdeveniment d’àmbit internacional i amb molta repercussió a Gandia”, ha destacat Lydia Morant, regidora d’Esports de Gandia.

D’altra banda, Ferran Feliu, president de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, ha explicat que tot i no comptar amb instal·lacions específiques per a la pràctica de l’esport a Gandia, “un torneig internacional ens pareixia una forma molt encertada de presentar el bàdminton a la ciutat”.

La competició, que comptarà amb 3 pistes al pavelló municipal, es podrà seguir per streaming a través del canal de YouTube oficial de Bàdminton Comunitat Valenciana: https://www.youtube.com/channel/UCIzc5JswMFg_EYP696C9fAA

HORARIS
– Pavelló Municipal de Gandia divendres 27 de maig a les 9:30 h: 1/64 de final de la modalitat per parelles i 1/32 de final individuals.

– Pavelló Municipal de Gandia dissabte 28 de maig a les 10:00 h: 1/32 de final per parelles, tots els 1/16 de final i quarts de final.
– Pavelló Municipal de Gandia diumenge 29 de maig a les 9:00 h: semifinals i finals.