Gandia acollirà este cap de setmana la XIV Convenció d’Agències Associades Team Group

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, acompanyat per Ana Sánchez, directora general de Team Group, i Pedro Rabal, director d’Iristour Vacences, ha presentat este matí la celebració de la XIV Convenció d’Agències Associades Team Group que se celebra a Gandia del 25 al 27 de març.

Hi participaran quasi 80 empreses entre col·laboradors, companyies aèries, proveïdors, corresponsals de destins turístics, empreses tecnològiques… En definitiva, s’espera que la xifra de professionals oscil·le les 300 persones, que junt amb els acompanyants sumen un total de més de 600 persones que s’allotjaran este cap de setmana a Gandia.

“No és un congrés qualsevol. Participaran agències de viatges que resulten de gran interés per a aquells que volen conéixer un nou destí”, ha declarat Mascarell. El regidor socialista ha ressaltat la importància que té que els professionals del sector tinguen l’oportunitat de reflexionar i intercanviar opinió al llarg de tres dies, però també de “conéixer de primera mà les virtuts i l’oferta turística de Gandia al allotjar-se uns dies a la nostra ciutat”.

Tot i que el divendres hi haurà alguna ponència a l’Hotel RH Bayren&Spa, este serà un dia dedicat a rebre i allotjar tots els visitants. La inauguració oficial de la convenció serà dissabte a les 9 hores a este mateix hotel. A banda del Bayren, el Palau de Congressos de l’Espai Baladre de la Platja de Gandia tindrà un paper fonamental durant este esdeveniment “albergant un congrés d’estes dimensions”, ha puntualitzat Mascarell.

Sánchez ha expressat la seua gratitud per estar esta edició a Gandia i la forma amb la qual ha sigut rebuda la proposta: “Ens sembla un destí meravellós perquè dona moltes opcions: increïble costa on desconnectar i fer esports aquàtics, un gran llegat cultural, una gastronomia única… Al que ha afegit: “Ens agrada celebrar este congrés perquè les agències poden descobrir diferents destins nacionals. Moltes vegades existix la tendència a no valorar el que tenim al nostre país i estar sempre pensant en destins aliens”.

Finalment, Rabal ha mostrat la seua estima i afecte per Gandia: “Em feia molta il·lusió mostrar la ciutat i les possibilitats de poder fer la convenció ací. Què millor ciutat que Gandia per a posar punt i final a la pandèmia i arrancar un nou inici”. El director d’Iristour Vacences ha conclòs dient que: “Tot i la pluja, l’equip i la gent de Gandia farà brillar el sol estant núvol”.